7 Coses que pots fer amb la teva Botiga Online

I que segurament no saps … wink

Convertir la teva Botiga Online en un sistema per generar pressupostos

El visitant podrà sol.licitar un pressupost dels productes que sel.leccioni. A l'instant rebràs la sol.licitud de pressupost en el que podràs posar els preus que vulguis. Després podràs enviar el pressupost al client i si aquest està d'acord procedirà al pagament a la Botiga Online. Si el client rebutja el pressupost rebràs una notificació i podràs millorar la teva oferta.

 

Acceptar pagaments en concepte d'avenç

Necessites cobrar un avenç pels teus productes? Cap problema. La teva Tenda Online et permetrà acceptar avenços, que es descomptaran quan el client realitzi el pagament del producte. Tots els pagaments (avenços i liquidacions) es realitzen a la mateixa Tenda Online.

Automatitzar Campanyes d'Emails pels teus clients

 

La teva web s'encarregarà d'enviar emails amb ofertes de productes als clients que hagin comprat a la teva Botiga Online. Aquests productes en oferta seran productes complementaris o similars als que hagin comprat. D'aquesta forma cada client rebrà un email amb ofertes personalitzades relacionades amb els seus gustos i preferències de compra. Aquests emails s'enviaran amb la periodicitat escollida: setmanal, mensual, etc.

 

Comptar amb un sistema de recompenses (punts) pels teus clients

Necessites premiar als teus clients? La teva Botiga Online et permetrà lliurar punts als teus clients per les seves compres. Després el client podrà bescanviar aquests punts per productes i/o descomptes.

 

Establir quantitats mínimes d'un producte

Ideal per productes amb un valor petit. La teva Botiga Online sol.licitarà al comprador una quantitat mínima pels productes que li indiquis.

 

Permetre que els teus clients s'apuntin a una "llista d'espera" per a un producte que no està disponible.

Permet que els teus clients es puguin apuntar a una llista d'espera per a productes que no estan disponibles. La teva Botiga Online s'encarregarà d'enviar un email automàtic quan el producte estigui disponible als qui s'hagin apuntat a la llista. No perdis una sola venda 😉

 

Sistema perque el client pugui rastrejar l'enviament de la seva compra

Permet que els teus clients puguin conèixer en temps real l'estat de la seva compra. Mitjançant un codi el comprador podrà conèixer l'estat de la seva compra: "Facturació i Administració", "En preparació", "Enviat", etc. Podràs modificar aquests estats segons la teva elecció.

Contacte

Telf.: 93 895 13 16
Email: info@somlaweb.com