Gestió Total de la teva Web

Gestión Total de tu Web

Ens encarreguem de totes les gestions de la teva web.

Mantenir una web amb informació actualitzada i amb una estructura que es vagi adaptant a les necesssitats i activitats comercials d’un Negoci pot ser una tasca que requereixi molt de temps. Qui millor que nosaltres (els que hem realitzat la teva web) per encarregar-nos d’ABSOLUTAMENT TOT lo relacionat amb la teva web. És com si un expert en disseny web, marketing i programació treballés des de dins del teu Negoci creant: continguts, “collages” de fotos, promocions, “landing pages”, etc.

Preguntes més freqüents

És obligatori contractar aquest Servei si realitzeu la nostra web?

No, en absolut. Aquest servei és opcional. En tot cas si vulguessis podries contratar-ho en un futur.

Quina diferència i a amb el vostre Servei d'Actualitzacions?

Són serveis similars però amb el Servei de Gestió Total ens involucrem completament dins la vostra activitat, analitzant el comportament dels visitants amb la vostra web (Google Analytics) així com els continguts de la vostra competència online, etc. per d’aquesta forma proposar i realitzar canvis a la vostra web no només de continguts sino també d’estructures (creació de pàgines noves, banners, etc.).

En canvi amb el Servei d’ Actualitzacions només realitzem els canvis de textos, fotos, vídeos, etc. que ens sol.liciteu.

Què haig de fer per començar?

Deixan’s que t’ajudem. Estarem encantats. Trucan’s al 93 895 13 16 o envian’s el teu telèfon a través del formulari que veuràs a continuació.

[]
1 Step 1

Et truquem i donem resposta als teus dubtes

Nomyour full name
El teu telèfonyour full name
call
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

Contacto

Telf.: 93 895 13 16
Email: info@somlaweb.com