Google Adwords

Google Adwords

Gestionem els teus Anuncis Google Adwords

Son Anuncis de pagament que apareixen a la part superior del cercador de Google i que permeten promocionar els serveis i/o productes oferits a la teva web.

Ens encarreguem de la redacció de las frases, de la posada en marxa de la estratègia de paraules clau, de crear la “pàgina de destí” i d’optimitzar-la pel SEO (Posicionament) així com de que compleixi amb tots els requisits d’una pàgina de destí correcta des de el punt de vista de Google Adwords.

Preguntes més freqüents

És obligatori contractar aquest Servei si realitzeu la nostra web?

No, en absolut. Aquest servei és opcional. En tot cas si vulguessis podries contratar-ho en un futur.

Quins són els beneficis dels Anuncis Adwords?

De forma senzilla podem dir que aquests Anuncis són una forma de “comprar visites”. Perquè et facis una idea amb una inversió de 300€/mes pots obtenir unes 400 visites a la teva web.

Com podré saber si obtinc beneficis amb aquests Anuncis?

T’enviarem un informe mensual on podràs veure exactament les visites i vendes generades per aquests Anuncis. També podràs veure quines han estat les frases de recerca utilitzades pels teus clients, quines són les pàgines visitades de la teva web, quant de temps passen en cadascuna de les pàgines, etc.

Què haig de fer per començar?

Deixan’s que t’ajudem. Estarem encantats. Trucan’s al 93 895 13 16 o envian’s el teu telèfon a través del formulari que veuràs a continuació.

[]
1 Step 1

Et truquem i donem resposta als teus dubtes

Nomyour full name
El teu telèfonyour full name
call
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

Contacte

Telf.: 93 895 13 16
Email: info@somlaweb.com