La Nostra Metodologia

La nostra experiència ens ha permès definir un procés de treball que ens permet obtenir els millors resultats i treballar amb agilitat i eficàcia.

Definint necessitats i objectius

En aquest primer pas del procés definim els objectius de la teva pàgina web. Et fem algunes preguntes clau que ens permeten identificar aquests objectius. Aquests són alguns exemples de preguntes que et podem fer.

Serà una web on el principal objectiu serà la venda online de productes o serveis (Botiga online)?, Serà una web on el principal objectiu serà el de transmetre una imatge corporativa (sense venda online) (Web corporativa)?
O ambdues coses?

Utilitzaràs la web com a plataforma per tasques de Marketing Digital como per ex.: SEO, SEM, Email Marketing, Trucades d’acció, Promocions, etc.?

I el més important. Com esperes atreure visitants a la teva web?

Disseny de l’esbós de la web

Una vegada definits els objectius de la web passem a la fase del disseny. Per aquesta raó fem un esbós, una imatge fidel del que veuràs quan la web estigui acabada. Aquesta tasca es realitza amb Photoshop reproduint els detalls més mínims i aconseguint així que la teva web s’assembli el màxim possible a l’esbós.

T’anem enviant l’esbós amb les rectificacions que vagin sortint, les vegades que fassi falta, fins aconseguir el disseny adequat. No comencem la programació de la web fins que no estiguis 100% d’acord amb el disseny.

En aquest pas prestem especial atenció al logo, als colors i estil, al menú de navegació principal, a les fonts i a l’estructura dels textos i fotos. En definitiva a lo que el visitant veurà a la web en els primers 5 segons.

Seguiment de la web

Una vegada definits els objectius i el disseny comencem amb la programació de la teva web en un enllaç privat i temporal on podràs seguir la realització. D’aquesta forma podràs aportar-nos les teves idees i suggeriments i demanar-nos les rectificacions que vagin sortint sobre la marxa.

En aquesta fase s’estructuren les pàgines internes d’acord amb el material específic que tinguem per cadascuna de les pàgines: Inici, Qui Somos, Serveis, etc.

Evaluació – Aprobació final

Després de polir tots els detalls que fassin falta per aconseguir que la web estigui enllestida realitzem una exhaustiva evaluació: Enllaços, Ortografia, Consistència de la web en mòbils i tabletes, Títols per a la seva correcta indexació a Google, etc.

Ara només falta la teva aprobació final per que la web es pugui fer pública en el seu domini definitiu: www.latevaempresa.com.

Activació de la teva web

Una vegada que ens dones la teva aprobació activem la teva web en el seu domini definitiu: www.latevaempresa.com i li donem d’alta en els principals cercadors: Google, Bing, etc.

També ens encarreguem de crear els comptes de correu que necessitis, com per exemple, info@latevaempresa.com, clients@latevaempresa.com, etc.

Manteniment i Suport post-venda

Ara disposes d’una web adaptada a les necessitats del teu negoci. Però això no ho és tot. A través del nostre servei de manteniment post-venda podràs comptar amb nosaltres per al que necessitis: Actualitzacions de continguts, Suport tècnic telefònic per ajudar-te a gestionar la teva web i per a qualsevol incidència, Enviament de Newsletters, Còpies de seguretat i Restauracions, etc.

Estarem encantats d’estar al teu costat 😉

Et truquem i donem resposta als teus dubtes

Contacte

Telf.: 93 895 13 16
Email: info@somlaweb.com